perjantai 16. maaliskuuta 2012

Hiustenpidennykset


Hiustenpidennykset ovat olleet jo jonkun aikaa erittäin suosiossa! Usein halutaan tuoda hiustenpidennyksissä pituutta, mutta myös tuuheutta ja paksuuttakin useammat haluavat.

Hiustenpidennyksiä voidaan tehdä kuituhiuksesta, mutta yleisittäin tehdään aidosta hiuksista, koska aitoa hiusta on helppo hoitaa ja se näyttää paremmalta sekä luonnollisemmalta. Joten huomattavat hinta erot näkyvät aidon- ja kuituhiusten välillä.

Hiusten pidennykset suositellaan noin vähintään n. 10-15cm pituisiin hiuksiin, jottei kiinnitys tapa näkyisi. Kun hiuksiin on kiinnitetty pidennykset, hiukset muotoillaan ja leikataan pidennysten kanssa sopiviksi, aina ei edes tarvitse leikata omia hiuksia yhtään, jos ne luonnollisesti menevät pidennysten sekaan.

Hiustenpidennys laitto tekniikoita on useita. Ja niistä on monia mielipiteitä mitkä ovat parhaita laittotapoja.


Clip on hiustenpidennykset
Lettipidennykset
Teippipidennykset
Sinettipidennykset
Mikrorengas pidennykset
(https://www.google.fi/)
Hiustenpidennykset kestävät n. 3kk-6kk, riippuen tottakai kiinnitys tavasta. Hiuksia voi usein miten käyttää uudelleen, kun ns. nostetaan hiusten pidennyksiä. 

Hiustenpidennysten hoitaminen vaikuttaa siihen kuinka kauan hiukset kestää. Pidennyksiä voidaan pestä normaalisti, mutta tyveen ei suositella laitettavan hoitoainetta, jottei hiukset lähde irti. Aitoahiusta pystyy myös värjäämään, mutta ei suositella vaalentamaan, koska pidennyshius on usein hyvin käsitelty ja kannattaa valita mahdollisimman lähelle omaa hiusten väriä. Pidennyshiusten pesussa ei suositella mitään öljypohjaisia tuotteita, koska se haurastuttaa pidennyskiinnitystä ja hiukset voivat irrota. Pidennyksille löytyy ihan hiustenpidennyksiin tarkoitettu shampoo & hoitoaine, mutta ihan normaali shampoolla & hoitoaineella pärjää.

Kun on hiustenpidennykset, ei suositella pesemään jokapäivä hiuksia, koska silloin hiukset pysyvät paremmin päässä. Muutenkin paanahka alkaa rasvoittumaan nopeammin, jos joka ikinenpäivä pesee hiuksensa. Suositeltaisiin pesemään hiukset n. 2-4 kertaa viikossa. 

On myös hyvä muistaa, että hiustenpidennykset rasittavat hieman omia hiuksia kiinnitys kohdista. Pidennykset saatavat myös aiheuttaa päänahkaan pientä kutinaa tai punoitusta. Kannattaa silloin mennä kampaajan asioille ja kysyä mikä auttaa päänahkaan.


Itselläni on ollut lettipidennykset ja clip on pidennykset ns. klipsipidennykset.
Olen ollut molempiin todella tyytyväinen, mutta olen päätynyt klipseihin sen takia, koska ne ovat erittäin helppokäyttöiset. Saa pitkät hiukset helposti ja pois, eikä tarvitse pestä niin useasti, kuin omia hiuksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti